Menu

merino wool shirt

Payment
FOB SHANGHAI,T/T 30% head payment, and the rest 70% payment against copy of B/L
Delivery
N/A
Origin
N/A
Minimum Order
500pcs/per color/per style
Packing
N/A
Inspection
N/A
Related
On ECPlaza since 2009
  • 14/F, 139# XINHUA ROAD
    WUHAN, Hubei
    China
  • 86-27-8549-9221
  • 86-27-8549-9400
user image
INTERNATIONAL DEPT. LI JUN

Related to this Item